Juro-Archeryn asiakaspalvelulupaus

Meille asiakaspalvelu on yksinkertaisuudessaan sitä, että luvataan sellaisia asioita, mitkä voidaan pitää, yritetään parhaamme mukaan pitää sovitut asiat, ja kertoa rehellisesti sekä ajoissa asiakkaalle, jos joku menee pieleen. Uskomme avoimeen ja läpinäkyvään kommunikaatioon, aitoon kiinnostukseen jousiammuntaa ja välineitä kohtaan sekä siihen, että asiakkaat tietävät ja tuntevat harrastuksensa, eli meidän täytyy osata myös kuunnella.

Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita mahdollisimman edullisesti. Tämä tarkoittaa luonnollisesti yrittäjän näkökulmasta mahdollisimman pieniä kustannuksia. Toimitilamme on oman talon yhteydessä olevassa varastotilassa, maksutapavaihtoehdoissa emme tarjoa toistaiseksi muita kuin tilisiirto tai käteinen siksi, että meidän ei näin tarvitse laskea maksuvälittäjän 3% provisiota mukaan hintoihin, ja varastossa pidämme vain tiettyjä nopeasti tarpeeseen tulevia tuotteita, koska tiedämme saavamme toimittajalta kaikkia muita tuotteita kohtuullisessa ajassa. Kiitämme asiakkaita joustavuudesta ja kärsivällisyydestä, ja kiitoksena voimme pitää hintatason alhaisena.

2 vastausta artikkeliin “Juro-Archeryn asiakaspalvelulupaus”

 1. Aiomme varovaisesti aloittaa ihan alasta mitään tietämättöminä jousiammuntaa kun tontillamme on sopivaa tilaa tarvittaessa pidemmällekin ”radalle”.
  Vierainamme käy lapsenlapsiamme (nyt 2 – 5 v) ja joku jousi olisi hyvä löytää myös lapsille. Perinteinen ainakin mutta joku aloittelijan edullinen kilpajousikin (aikuiselle) kiinnostaa. Onko sellaista tarjota
  Tarjous?
  a) YOUNG FOX LASTEN JA NUORTEN JOUSI
  b) YOUTH CEDAR -VALMISNUOLI 5 kpl
  c) TRADITIONAL STAR PITKÄJOUSI (35 lbs)
  d) TERMONOVA-TAUSTA 100CM (Kuuluuko teline hintaan?, ellei mistä teline?)
  e) FITA -TAULU 60CM – 10 kpl
  f) valmisnuolia pitkäjouseen 12 kpl JURO CRÉCY KUUSI -VALMISNUOLI 3KPL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *